siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Barbara Mori

Image and video hosting by TinyPic

Puno ime: Barbara Mori Ochoa
Rođena: 2.2.1978.g u Montevideu
Zanimanje: glumica
Naj grupa: Coldplay
Naj Tv serija: Simpsoni
Naj boja: crna
Naj jelo: Mexicano

Image and video hosting by TinyPic

Linkovi

Image and video hosting by TinyPic

MOJ PRAVI BLOG
RUBI
BARBARA MORI

Animacije - Rubi

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Gluma

Sapunice:
"Rubí" (2004) .... Rubí Pérez
"Amor descarado" (2003) .... Fernanda Lira
"Mirada de mujer: El regreso" (2003) .... Mónica
"Súbete a mi moto" (2002) .... Nelly
"Amores querer con alevosía" (2001) .... Carolina Morales
"Me muero por tí" (1999) .... Santa
"Azul tequila" (1998) .... Azul Vidal
"Al norte del corazón" (1997) ... nepoznata uloga
"Mirada de mujer" (1997) .... Mónica San Millán
"Tric Trac" (1997) ... nepoznata uloga

Filmovi:

Pretendiendo (2005) .... Amanda/Helena
La Mujer de mi Hermano (2005) .... Zoe
Inspiración (2001) .... Alejandra



Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

srijeda, 17.01.2007.

kako je počela barbarina priča...

Prvi nastavak: lijepa, ali siromašna Rosario napušta rodni Meksiko i odlazi u daleki Urugvaj. Na dokovima Montevidea traga za srećom i pronalazi ljubav. U njen život ulazi Yuyi Mori. Ona Meksikanka, on urugvajski Japanac, ona katolkinja, on zen-budist, ona mestik, on žut. Sve je protiv njih. Veza puca, no kao dokaz ljubavi ostaje joj troje djece: Kenya, Barbara i Kintaro.

Drugi nastavak: Yuyi napušta obitelj, a Rosario Urugvaj i jedne vrele ljetne noći silazi s vlaka na željezničkoj stanici u mnogomilijunskom Mexico Cityju. Kenya plače, Kintaro puni pelene, a Rosariji se slama srce kad joj trogodišnja Barbara stisne ruku i upita: "Mamice, a kad će doći tata?"

Treći nastavak: Barbara ima četrnaest godina. Rosario traži posao, Kenya upisuje tečaj glume, a Kintaro markira i svira gitaru. Barbara prije podne ide u školu, navečer uči, a u međuvremenu radi kao konobarica. Mlada je i neiskusna, tek propupali cvijetak, a lokal je prepun latinskih zavodnika koji bi ga rado ubrali.

Četvrti nastavak: u kantinu ulazi modni dizajner Marcos Toledo. Naočit, bogat i uspješan muškarac ne skida oči s bujne djevojčice. U Barbarinu srcu budi se dotad nepoznat plam, no ubrzo se pokazuje da su namjere gospodina Toleda čiste. Izvlači Barbaru iz mračne gostionice i vodi je na reflektorima obasjane modne piste Mexico Cityja.

Peti nastavak: Barbara živi rastrgana između poročnog promiskuitetnog svijeta visoke mode i obitelji koja se ljubavlju, razumijevanjem i dobrotom bori protiv siromaštva. Njena je nevinost stavljena na kušnju, no Barbara na kraju upisuje glumačku školu El Centro de Estudios de Formación Actoral.

Šesti nastavak: Barbara ima osamnaest godina. Njeno tijelo je tražena roba u modnim krugovima, no njeno srce žudi za uspjehom na daskama koje život znače. I onda, jedne večeri, dok je rutinirano skidala sa sebe haljinu vrijednu četvrt milijuna pesosa, na vratima svlačionice pojavljuje se senor Gonzales.

Sedmi nastavak: Barbara u ruci drži ugovor za snimanje prve telenovele. Pristaje i postaje Leticija u sapunici "Al norte del corazón". Uloga je mala, godinama poslije njeno će ime biti spomenuto tek u abecednom popisu sporednih glumaca na IMDb-u, no Barbara sja od sreće.

Osmi nastavak: dvije godine poslije, Barbara postaje Mónica San Millán, jedno od troje djece Maríje Inés Domínguez u "Mirada de mujer", realističnoj drami o nevjeri, neželjenoj trudnoći, međurasnoj ljubavi, raku dojke, prehrambenim poremećajima i obiteljskom nasilju.

Deveti nastavak: Barbara dobiva prvu glavnu ulogu; ona je Santa u telenoveli "Me muero por ti", srcedrapateljnoj priči o incestuoznoj ljubavi.

Deseti nastavak: Barbara je sad Carolina Morales, heroina telenovele "Amores querer con alevosía", dirljive priče o ženskoj potrazi za savršenom ljubavi. Jedan je cilj, ali do njega vode mnogi putovi na kojima se susreću žudnja, iluzije, izdaja, povjerenje, radost, oprost, nježnost, prevara i poštenje. Istovremeno sjaji u kazališnoj predstavi "Vaselina" i nadahnuto glumi u cjelovečernjem filmu "Inspiracion". Zaljubljuje se u glumca Sergija Mayera. Burna veza traje kratko, a Barbari za uspomenu na brak ostaje sin Sergio Mayer Mori.

Jedanaesti nastavak: Barbara odlazi u Miami i snima 126 jednosatnih epizoda serije "Amor descarado", moderne verzije kraljevića i prosjaka u kojoj se siromah zaljubljuje u prelijepu bogataševu zaručnicu koja mora birati između bogatstva i prave ljubavi.

Dvanaesti nastavak: Godina je 2004. Barbara otima ulogu života Sari Maldonado, Patriciji Manteroli i Susani González te postaje Rubi, predivna sirotica koja će učiniti sve kako bi postala bogata: čak će se odreći i najveće ljubavi života.

Trinaesti nastavak: Barbara pronalazi put do stranica Klika, rastapa otvrdnjela novinarska srca, u redakciji budi uspavani erotski život i priča se polako privodi sretnom svršetku.

- 12:48 - Komentari (22) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.